[1913~] De wonderen der techniek Dl. IV Techniek, Bor…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 244x bekeken
  • Datum geplaatst 10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

[1913~] De wonderen der techniek Dl. IV Techniek, Borgerhoff, Dalmeijer
De wonderen der techniek Dl. IV Techniek,
Onder redactie van H.J. Borgerhoff, Van den Berg, J.P. Enklaar, J.A. Eijmers, G.M. Delint, Dr.J.H.L. Terwogt, B.J. van Trotsenburg, H.Verhagen Jr en A.J.L. Willekens, uitgave J.C. Dalmeijer Amsterdam ( 1908-1913~)
Afmeting ca 21,5 x 15 cm, 304 pag., linnengebonden hardcover.
Van werktuigen en fabrieken: De scheepsbouw, Linnenweverijen,
De tabaksindustrie, De bierbrouwerij, Schoenen en laarzen, Granietindustrie, Aardewerkfabriek, Stroohoeden, Biscuits en gebak, Messenfabricage,
Wollen stoffen industrie, Het zuivelbedrijf, Papier, Het nieuwsblad, Lucifers,Spelden en naalden, mosterd en stijfsel, Kanonnen, De Munt, Kant, Zeep, Buskruit, De wereld van katoen, Thee en koffie, Tapijtindustrie, Horloges en klokken, Machines in de werkplaats, GlasPhotoplaten, Gummi, De locomotief, Bontwerk, Piano, Pennen. Van Mikrokosmos tot makrokosmos. Inleiding, Mikroskoop, Het mikroskopisch onderzoek, Kijkers, Telescopen. Amerika aan het werk. Het nieuwste NY, Het werk in de winkels, Hoe locomotieven worden gebouwd, Tooneelen in Pittsburg, De handelsopleiding in Philadelphia, De handelsman, De boer, Chicago, Het slachten van varkens, Zaken doen in Chicago, De werkman, De fabricage van schoenen en laarzen, Electriciteitswerken ( westinghouse).
Verpak-&Verzendkosten in NL 7,50


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.