MarktPlaza

Volvo V70 - 2.4 170PK

491x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het zijn de herkenbare styling en de typisch Scandinavische aandacht voor kwaliteit en veiligheid, waarmee deze Volvo V70 zich onderscheidt. Deze mooie auto is van het bouwjaar 2001 en heeft nu 241971 kilometer op de teller staan. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de vijfcilinder benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak. Deze Volvo is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor zijn aan boord.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Ook met startonderbreker, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder zijn aan boord.
In de Volvo V70 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?