MarktPlaza

Mitsubishi Space Star - 1.0 INTENSE

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Mitsubishi Space Star uit 2013, met zijn kilometerstand van 55295. Deze Mitsubishi is voorzien van een pittige benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Natuurlijk behoren met startonderbreker, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.