MarktPlaza

Volvo V70 - D2 CLASSIC EDITION

453x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het strakke design en de geweldige rijkwaliteiten, dat zijn de typisch Zweedse eigenschappen van deze Volvo V70. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2016, er staat 102258 kilometer op de teller. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Natuurlijk behoren met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Volvo te reserveren.