MarktPlaza

Mitsubishi ASX - 1.6 CLEARTEC INTRO EDITION

488x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een kenmerk van Japanse auto’s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Neem bijvoorbeeld deze Mitsubishi ASX uit 2012 met zijn kilometerstand van 75385. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze Mitsubishi helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Mitsubishi ASX is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Heeft u interesse in deze mooie Mitsubishi? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.