MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.2 TDI BLUEMOTION TRENDLINE

451x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hij is stijlvol en comfortabel, deze Volkswagen Polo, en hij is ontworpen om u veilig en comfortabel te laten rijden onder alle omstandigheden. Met de zuinige dieselmotor haalt u veel kilometers uit een volle tank. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn met startonderbreker, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Indien u interesse heeft in deze Volkswagen, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?