MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0TSI/60pk R-Line · Airco · LED dagrijverlichting · Stuurwiel multifunctioneel

432x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
Wielbasis: 240 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 16,2 s
Topsnelheid: 149 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Referentienummer: 686895
= Aanvullende opties en accessoires =
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Extra getint glas
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Fabrieksgarantie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- R-Line Exterieur
- Rijstrooksensor
- Sportonderstel
- Stuurwiel multifunctioneel
Laat u niets wijsmaken, deze Volkswagen Up! biedt alles wat u van een auto verlangt. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en led-dagrijverlichting.
U bedient het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Ook is de Volkswagen uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De automatische veiligheidssystemen in deze Volkswagen fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Wij kunnen deze mooie Up! op korte termijn leveren, dus als u wilt kunt u er al snel mee rijden. Belt u ons voor een afspraak?
Kijk op mdekoningprivatelease.nl naar onze scherpe leasetarieven. *Het privé lease tarief is een vanaf prijs en op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.
Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden via 088-2013410 / info@mdekoning.nl. Of plan direct een proefrit op mdekoning.nl/volkswagenproefrit . Referentienummer: 686895
LET OP: prijzen zijn inclusief BTW, BPM, kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage, leges en fabrieksgarantie! *Getoonde afbeelding kan afwijken van aangeboden model.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.