MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0/60PK BMT High Up Executive · Camera · DAB · Stoelverwarming

441x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2016 - aug 2018
Modelcode: Typ AA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.330 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 165 x 150 cm
Wielbasis: 241 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 162 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 96 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 01-01-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- DAB ontvanger
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Executive-pakket
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navidock
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie
- Winter-pakket 1
Auto’s als deze Volkswagen Up! bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze dealeronderhouden auto heeft een tellerstand van 46809 kilometer en is van het bouwjaar 2017. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem (met dab-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags voorin.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
De prijs is inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten met langere garantie inclusief Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.