MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.0TSI/96PK Highline · Ad.cruise control · Front assist · Parkeersensoren

461x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2017 - sep 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.610 kg
Afmetingen (LxBxH): 417 x 175 x 146 cm
Wielbasis: 255 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 103 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Cruise control adaptief
- Front assist
- Parkeersensor voor en achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Fabrieksgarantie
- Hoofdsteunen actief
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer assistent
- Parkeer pakket
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Volkswagen Polo levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Het is een auto met 20432 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2018. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze Volkswagen Polo een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
De prijs is inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten met langere garantie inclusief Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.