MarktPlaza

Volkswagen Caddy - 2.0TDi 75pk Comfortline

441x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - dec 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 225 Nm
GVW: 1.873 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 179 x 186 cm
Wielbasis: 268 cm
Tankinhoud: 55 liter
Topsnelheid: 152 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 124 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 26-03-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterdeuren met blinderingspanelen
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Scheidingswand zonder ruit
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alarm klasse 3
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive Plus-pakket
- Hill hold functie
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Rubber vloer in laadruimte
- Start/stop systeem
- Tussenschot volledig
- Vermoeidheids herkenning
- Vervolgbotsing preventie
- Verwarmde voorruit
- Zijschuifdeur rechts
De prijs is exclusief btw en inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese dekking of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten als langere garantie met Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Volkswagen Caddy heeft 99762 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2019. De comfortstoelen van deze Volkswagen Caddy staan bekend om hun goede zithouding. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer warmtewerend glas, twee achterdeuren, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Extra opties op deze auto zijn: automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Volkswagen Caddy is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Volkswagen Caddy. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.