MarktPlaza

Audi A1 Sportback - 1.4TFSI/123PK Ambition Pro Line Business · Navigatie · Cruise control · Airco

459x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: feb 2012 - feb 2015
Modelcode: 8X
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.640 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 175 x 143 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 203 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 122 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Audio-navigatie full map
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Licht & regensensor
- Lichtmetalen velgen 16"
- Media Style
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve Audi A1 is gemaakt om prestaties te leveren. We hebben het hier over een auto uit 2012, hij heeft 37274 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Het start-stopsysteem laat de motor afslaan terwijl u stil staat. Deze functie bespaart brandstof en verminderd de uitstoot. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en armsteun voorin.
In deze A1 vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen en het navigatiesysteem. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze auto is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A1 samen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
De prijs is inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten met langere garantie inclusief Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.