MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0TSI/60pk beats · LED dagrijverlichting · DAB ontvanger · Lederen stuurwiel

427x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
Wielbasis: 240 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 16,2 s
Topsnelheid: 149 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Referentienummer: 686934
= Aanvullende opties en accessoires =
- Beats Soundsystem
- DAB ontvanger
- Stuurwiel multifunctioneel
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bekleding Beats
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Fabrieksgarantie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Multimedia-voorbereiding
- Rijstrooksensor
De Volkswagen Up!, zoals dit exemplaar, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, stoffen bekleding beats, elektrisch bedienbare ramen voor en led-dagrijverlichting.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het high performance audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De geavanceerde technologie in deze Volkswagen is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.
Kijk op mdekoningprivatelease.nl naar onze scherpe leasetarieven. *Het privé lease tarief is een vanaf prijs en op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.
Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden via 088-2013410 / info@mdekoning.nl. Of plan direct een proefrit op mdekoning.nl/volkswagenproefrit . Referentienummer: 686934
LET OP: prijzen zijn inclusief BTW, BPM, kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage, leges en fabrieksgarantie! *Getoonde afbeelding kan afwijken van aangeboden model.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.