MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.2 TSI Comfortline Business R Allstar | DSG | Audio | Airco | LMV

555x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2017
Modelcode: 6C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.620 kg
Afmetingen (LxBxH): 407 x 168 x 148 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 695): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
- BOVAG All-in-prijs (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; Nieuwe APK
- Bovag 40-punten check (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- R-Line Exterieur
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Telefoonintegratie premium
- Vervolgbotsing preventie
- Voor-en achterspoiler
Het zijn de harmonieuze vormgeving en de hoogstaande technologie die de Volkswagen Polo zo begerenswaardig maken. Kijk maar eens naar dit exemplaar uit 2017, met zijn tellerstand van 16200 kilometer. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig met spraakbediening. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Wij hebben onze actie verlengt tot 31 januari! Minimale inruil op de geselecteerde occasions van maar liefst € 1.000,- of € 1000,- extra inruilpremie bovenop de koerslijst. De actie loopt tot en met 31 januari 2020 en geldt alleen op de daarvoor geselecteerde occasionvoorraad. * vraag naar de voorwaarden.
Autobedrijf Wegman biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. Zowel online als in onze showroom en werkplaats in Ameide (Utrecht).
U krijgt elke auto snel en helemaal rijklaar afgeleverd. Autobedrijf Wegman is het juiste adres voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.
Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf, dat geeft u rust en zekerheid. Zo geldt voor aankoop van elke occasion vanaf euro; 4.500,- altijd de BOVAG All-in-prijs, met bijbehorende BOVAG garanties.
Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en ontvang altijd een gratis BOVAG 40 punten check. Dit doen we voor elke auto die u kiest, ongeacht de aanschafprijs. Voor auto’s vanaf euro; 4.500,- is deze service uiteraard ook inclusief BOVAG Garantie, BOVAG All-in prijs, BOVAG Omruilgarantie en een nieuwe APK.
Naast bovenstaande extra service hebt u ook keus voor optionele afleverbeurten, beiden gelijk aan een kleine servicebeurt. Kijk voor pakketdetails en meer bedrijfsinformatie in het tabblad Wegman Afleverpakketten. Een Wegman auto? Dat is kopen, rijden, klaar.
Wegman: Partner in mobility,Moving you forward!
Disclaimer:
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar blijft altijd onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zijn volledig auteursrechtelijk beschermd en niet bestemd voor gebruik door derden.