MarktPlaza

Volvo V70 - 2.0 Limited Edition 17" Ixion LMV | Navigatie | Vol leder | Trekhaak

682x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2009 - jan 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 185 Nm
GVW: 2.180 kg
Afmetingen (LxBxH): 482 x 188 x 155 cm
Wielbasis: 282 cm
Tankinhoud: 70 liter
Acceleratie (0-100): 11,3 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik in de stad: 11,7 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
CO2 uitstoot: 206 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 695): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
- BOVAG All-in-prijs (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; Nieuwe APK
- Bovag 40-punten check (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck
= Aanvullende opties en accessoires =
- 17" Lichtmetalen velgen
- Achterspoiler
- Audio-navigatie full map
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
Met zijn stijlvolle uiterlijk, comfortabele interieur en uitstekende rijkwaliteiten is deze Volvo V70 een goede keus voor liefhebbers van Zweeds design. We hebben het hier over een auto uit 2009 die 239949 kilometer op de teller heeft staan. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. De Volvo is standaard voorzien van: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze Volvo, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Wij hebben onze actie verlengt tot 31 januari! Minimale inruil op de geselecteerde occasions van maar liefst € 1.000,- of € 1000,- extra inruilpremie bovenop de koerslijst. De actie loopt tot en met 31 januari 2020 en geldt alleen op de daarvoor geselecteerde occasionvoorraad. * vraag naar de voorwaarden.
Autobedrijf Wegman biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. Zowel online als in onze showroom en werkplaats in Ameide (Utrecht).
U krijgt elke auto snel en helemaal rijklaar afgeleverd. Autobedrijf Wegman is het juiste adres voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.
Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf, dat geeft u rust en zekerheid. Zo geldt voor aankoop van elke occasion vanaf euro; 4.500,- altijd de BOVAG All-in-prijs, met bijbehorende BOVAG garanties.
Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en ontvang altijd een gratis BOVAG 40 punten check. Dit doen we voor elke auto die u kiest, ongeacht de aanschafprijs. Voor auto’s vanaf euro; 4.500,- is deze service uiteraard ook inclusief BOVAG Garantie, BOVAG All-in prijs, BOVAG Omruilgarantie en een nieuwe APK.
Naast bovenstaande extra service hebt u ook keus voor optionele afleverbeurten, beiden gelijk aan een kleine servicebeurt. Kijk voor pakketdetails en meer bedrijfsinformatie in het tabblad Wegman Afleverpakketten. Een Wegman auto? Dat is kopen, rijden, klaar.
Wegman: Partner in mobility,Moving you forward!
Disclaimer:
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar blijft altijd onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zijn volledig auteursrechtelijk beschermd en niet bestemd voor gebruik door derden.