MarktPlaza

Peugeot 206 - 1.1 XR Challenge Nieuwe DB riem | Nieuwe Koppeling

637x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2003
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.405 kg
Afmetingen (LxBxH): 382 x 167 x 144 cm
Wielbasis: 244 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 16,5 s
Topsnelheid: 158 km/u
Bekleding: Stof
CO2 uitstoot: 148 g/km
Emissieklasse: Euro3
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Bovag 40-punten check (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck
- BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 295): Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck; Nieuwe APK
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels van binnenuit verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Hoofdsteunen voor
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat hoort ook bij Franse auto’s van deze generatie. Deze Peugeot 206 is van het bouwjaar 2003 en heeft 193091 kilometer op de teller staan. De sportstoelen geven het interieur van deze 206 een super strakke en sportieve uitstraling. Tot de uitrusting van deze Peugeot behoren ook getint glas, bumpers in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Wij hebben onze actie verlengt tot 31 januari! Minimale inruil op de geselecteerde occasions van maar liefst € 1.000,- of € 1000,- extra inruilpremie bovenop de koerslijst. De actie loopt tot en met 31 januari 2020 en geldt alleen op de daarvoor geselecteerde occasionvoorraad. * vraag naar de voorwaarden.
Autobedrijf Wegman biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. Zowel online als in onze showroom en werkplaats in Ameide (Utrecht).
U krijgt elke auto snel en helemaal rijklaar afgeleverd. Autobedrijf Wegman is het juiste adres voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.
Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf, dat geeft u rust en zekerheid. Zo geldt voor aankoop van elke occasion vanaf euro; 4.500,- altijd de BOVAG All-in-prijs, met bijbehorende BOVAG garanties.
Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en ontvang altijd een gratis BOVAG 40 punten check. Dit doen we voor elke auto die u kiest, ongeacht de aanschafprijs. Voor auto’s vanaf euro; 4.500,- is deze service uiteraard ook inclusief BOVAG Garantie, BOVAG All-in prijs, BOVAG Omruilgarantie en een nieuwe APK.
Naast bovenstaande extra service hebt u ook keus voor optionele afleverbeurten, beiden gelijk aan een kleine servicebeurt. Kijk voor pakketdetails en meer bedrijfsinformatie in het tabblad Wegman Afleverpakketten. Een Wegman auto? Dat is kopen, rijden, klaar.
Wegman: Partner in mobility,Moving you forward!
Disclaimer:
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar blijft altijd onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zijn volledig auteursrechtelijk beschermd en niet bestemd voor gebruik door derden.