MarktPlaza

Renault Captur - 1.2 TCe Dynamique Vol leder | R-Link | ECC | Navigatie Two-tone kleurstelling (Dak

622x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2013 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.726 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 192 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 125 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 695): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
- BOVAG All-in-prijs (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; Nieuwe APK
- Bovag 40-punten check (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Audio-navigatie full map
- Bagage-afdekhoes
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia systeem
- Parkeersensor achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Renault Captur. Het is een dealeronderhouden auto uit 2015, op de teller staat 115677 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met lederen stuur en versnellingspook en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Captur is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Wij hebben onze actie verlengt tot 31 januari! Minimale inruil op de geselecteerde occasions van maar liefst € 1.000,- of € 1000,- extra inruilpremie bovenop de koerslijst. De actie loopt tot en met 31 januari 2020 en geldt alleen op de daarvoor geselecteerde occasionvoorraad. * vraag naar de voorwaarden.
Autobedrijf Wegman biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. Zowel online als in onze showroom en werkplaats in Ameide (Utrecht).
U krijgt elke auto snel en helemaal rijklaar afgeleverd. Autobedrijf Wegman is het juiste adres voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.
Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf, dat geeft u rust en zekerheid. Zo geldt voor aankoop van elke occasion vanaf euro; 4.500,- altijd de BOVAG All-in-prijs, met bijbehorende BOVAG garanties.
Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en ontvang altijd een gratis BOVAG 40 punten check. Dit doen we voor elke auto die u kiest, ongeacht de aanschafprijs. Voor auto’s vanaf euro; 4.500,- is deze service uiteraard ook inclusief BOVAG Garantie, BOVAG All-in prijs, BOVAG Omruilgarantie en een nieuwe APK.
Naast bovenstaande extra service hebt u ook keus voor optionele afleverbeurten, beiden gelijk aan een kleine servicebeurt. Kijk voor pakketdetails en meer bedrijfsinformatie in het tabblad Wegman Afleverpakketten. Een Wegman auto? Dat is kopen, rijden, klaar.
Wegman: Partner in mobility,Moving you forward!
Disclaimer:
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar blijft altijd onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zijn volledig auteursrechtelijk beschermd en niet bestemd voor gebruik door derden.