MarktPlaza

Volkswagen Golf - 2.0 TSI GTI Originele NL Auto | NAP | 2e eigenaar | 19" | Navi |

508x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2012 - mrt 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 350 Nm
GVW: 1.830 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 148 cm
Wielbasis: 263 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 6,5 s
Topsnelheid: 246 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 695): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
- BOVAG All-in-prijs (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; Nieuwe APK
- Bovag 40-punten check (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck
= Aanvullende opties en accessoires =
- Comfort-pakket
- Executive Plus-pakket
- Licht-pakket
- Lichtmetalen velgen 19"
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- grootlichtassistent
- Half alcantara / stof bekleding
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Volkswagen Golf. Het is een originele Nederlandse dealeronderhouden auto uit 2014, er staat 131998 kilometer op de teller. De auto is van de tweede eigenaar en volledig origineel. De auto verkeerd zowel van binnen als van buiten in een onberispelijke smetteloze staat. De krachtige motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties. De sportstoelen geven het interieur van deze Golf een super strakke en sportieve uitstraling. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin zijn aan boord.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem met harde schijf. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. In deze Volkswagen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Wij hebben onze actie verlengt tot 31 januari! Minimale inruil op de geselecteerde occasions van maar liefst € 1.000,- of € 1000,- extra inruilpremie bovenop de koerslijst. De actie loopt tot en met 31 januari 2020 en geldt alleen op de daarvoor geselecteerde occasionvoorraad. * vraag naar de voorwaarden.
Autobedrijf Wegman biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. Zowel online als in onze showroom en werkplaats in Ameide (Utrecht).
U krijgt elke auto snel en helemaal rijklaar afgeleverd. Autobedrijf Wegman is het juiste adres voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.
Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf, dat geeft u rust en zekerheid. Zo geldt voor aankoop van elke occasion vanaf euro; 4.500,- altijd de BOVAG All-in-prijs, met bijbehorende BOVAG garanties.
Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en ontvang altijd een gratis BOVAG 40 punten check. Dit doen we voor elke auto die u kiest, ongeacht de aanschafprijs. Voor auto’s vanaf euro; 4.500,- is deze service uiteraard ook inclusief BOVAG Garantie, BOVAG All-in prijs, BOVAG Omruilgarantie en een nieuwe APK.
Naast bovenstaande extra service hebt u ook keus voor optionele afleverbeurten, beiden gelijk aan een kleine servicebeurt. Kijk voor pakketdetails en meer bedrijfsinformatie in het tabblad Wegman Afleverpakketten. Een Wegman auto? Dat is kopen, rijden, klaar.
Wegman: Partner in mobility,Moving you forward!
Disclaimer:
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar blijft altijd onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zijn volledig auteursrechtelijk beschermd en niet bestemd voor gebruik door derden.