MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.0TSI/96PK Comfortline Executive · Navigatie · Front assist · DAB

442x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2017 - sep 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.610 kg
Afmetingen (LxBxH): 417 x 175 x 146 cm
Wielbasis: 255 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 101 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 01-08-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Front assist
- Navigatiesysteem full map
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze Volkswagen Polo bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2018 en heeft een tellerstand van 25218 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Ook getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
U geniet nog meer van het rijden met uw Volkswagen omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
De prijs is inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten met langere garantie inclusief Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.