MarktPlaza

Volkswagen Passat Variant - 1.4TSI/126PK Comfortline Executive · LED · Front assist · Cruise control

447x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2014 - sep 2018
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.960 kg
Afmetingen (LxBxH): 489 x 183 x 152 cm
Wielbasis: 279 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 206 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 123 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Audio-navigatie full map
- Front assist
- LED koplampen
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Airco separaat achter
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- Connectivity-pakket
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Executive-pakket
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Licht- en zichtpakket
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze dealeronderhouden Volkswagen Passat Variant uit 2015 met zijn kilometerstand van 110057. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De comfortstoelen van deze Volkswagen Passat Variant staan bekend om hun goede zithouding. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer is deze Volkswagen helemaal compleet.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico’s in. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
De prijs is inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten met langere garantie inclusief Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.