MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.4 TSI GTE

470x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Volkswagen Golf altijd de controle. Deze auto komt uit 2015. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze Volkswagen is voorzien van met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.