MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.0TSI/116PK Trendline · Airco · Mistlampen · 15"LM

424x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - mrt 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.730 kg
Afmetingen (LxBxH): 435 x 180 x 149 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 9,7 s
Topsnelheid: 204 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor adaptief
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Klein lederpakket
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Dit is niet zomaar een Volkswagen Golf. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Deze dealeronderhouden auto heeft 11263 kilometer op de teller staan, het bouwjaar is 2016. Ook is de auto voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Deze auto is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Volkswagen biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Volkswagen, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
De prijs is inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten met langere garantie inclusief Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.