MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.0TSI/111PK Comfortline · Front assist · DAB · Navigatie

429x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2017 - sep 2018
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.750 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 149 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 196 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 106 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 01-07-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Front assist
- Navigatiesysteem full map
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur parelmoer
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Privacyglass achter
- Spiegel-pakket
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Ontdek de vele kwaliteiten van de Volkswagen Golf. Met zijn tijdloze design, zijn krachtige motor en zijn vele veiligheidssystemen laat deze auto u versteld staan. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. De comfortstoelen van deze Volkswagen Golf staan bekend om hun goede zithouding. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Volkswagen helemaal compleet.
Deze Volkswagen biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Volkswagen in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
De prijs is inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten met langere garantie inclusief Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.