MarktPlaza

Volkswagen Caddy Maxi - 1.6TDi 75pk Trendline

440x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - apr 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 225 Nm
GVW: 2.236 kg
Afmetingen (LxBxH): 488 x 179 x 187 cm
Wielbasis: 301 cm
Topsnelheid: 150 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 149 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 92 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische ramen voor
- Scheidingswand zonder ruit
- Achterdeuren met ruiten
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Betonplex in laadruimte
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektronisch Sper Differentieel
- Lat-om-lat betimmering laadruimte
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
De prijs is exclusief btw en inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese dekking of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten als langere garantie met Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Volkswagen Caddy altijd de controle. Deze auto uit 2016 heeft 42947 kilometer op de teller staan. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.