MarktPlaza

Volkswagen Caddy - 2.0TDi 75pk Comfortline

450x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 225 Nm
GVW: 1.871 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 179 x 186 cm
Wielbasis: 268 cm
Topsnelheid: 152 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 124 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 25-06-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Alarm klasse 3
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Scheidingswand zonder ruit
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- appconnect
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive Plus-pakket
- Hill hold functie
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Rubber vloer in laadruimte
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Tussenschot volledig
- Vermoeidheids herkenning
- Vervolgbotsing preventie
- Verwarmde voorruit
- Zijschuifdeur rechts
De prijs is exclusief btw en inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese dekking of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten als langere garantie met Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Volkswagen Caddy die 50080 kilometer op de teller heeft staan. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. De elektronische systemen in deze Volkswagen helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Het rijden met deze Volkswagen wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze Volkswagen Caddy? Laat het ons dan snel weten.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.