MarktPlaza

Volkswagen Caddy - 2.0TDi 75pk Comfortline

445x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 225 Nm
GVW: 1.871 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 179 x 186 cm
Wielbasis: 268 cm
Topsnelheid: 152 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 124 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 25-06-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische ramen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Scheidingswand zonder ruit
- Achterdeuren met blinderingspanelen
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alarm klasse 3
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive Plus-pakket
- Hill hold functie
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Rubber vloer in laadruimte
- Start/stop systeem
- Tussenschot volledig
- Vermoeidheids herkenning
- Vervolgbotsing preventie
- Verwarmde voorruit
- Zijschuifdeur rechts
De prijs is exclusief btw en inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese dekking of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten als langere garantie met Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
In ieder detail is deze auto van topklasse, dat ziet u aan zijn stijlvolle uiterlijk en aan zijn comfortabele interieur. De Volkswagen Caddy is een van die typisch Duitse auto’s die hun kwaliteit nooit verloochenen. De comfortstoelen van deze Volkswagen Caddy staan bekend om hun goede zithouding. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer warmtewerend glas, twee achterdeuren, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Het full map navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze auto is voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Volkswagen Caddy is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Volkswagen in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.