MarktPlaza

Toyota Verso - 1.8 VVT-i Dynamic | 2e eigenaar | Airco | Cruise control | Trekhaak | Parkeersensoren

492x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 2.035 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 177 x 162 cm
Wielbasis: 275 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 195 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik in de stad: 9,9 l/100km (1 op 10,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
CO2 uitstoot: 184 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis Servicepakket (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Controle van vloeistoffen, Geldige APK, Nationale Autopas (NAP), Op naam zetten van de auto, Wassen en uitzuigen
- Gemiddeld Servicepakket (€ 395 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 3 maanden garantie op motor en bak, Controle van vloeistoffen, Minimaal kwart tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
- Uitgebreid Servicepakket (€ 695 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 6 maanden garantie op motor en bak, Controle vloeistoffen, Kleine onderhoudsbeurt, Minimaal halve tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding
- Brake Assist System
- Buitentemperatuurmeter
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Controle van vloeistoffen
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Geldige APK
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Nationale Autopas (NAP)
- Op naam zetten van de auto
- Parkeersensor voor en achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Wassen en uitzuigen
| Verso | 2e eigenaar | Automatische airco | Cruise control | Trekhaak | Parkeersensoren voor en achter | 17" velgen |
AutoBroers is een jong bedrijf dat gaat voor eerlijkheid en kwaliteit. Daarom wordt elke auto die wij te koop aanbieden eerst technisch geïnspecteerd door een externe partner; zo ook deze Toyota Verso. Op die manier kunnen wij u meer vertellen over de staat van de auto.
AutoBroers biedt u deze zeer nette Toyota Verso 1.8 VVT-i Dynamic aan met 99.834 kilometer (NAP) op de teller. Deze Verso is vanaf 2007 tot en met 2016 in bezit geweest van de eerste eigenaar. De vorige - tweede - eigenaar heeft de Toyota vanaf 2016 tot en met 2019 bereden. Beide eigenaren zijn zeer netjes en zorgvuldig met de Verso omgesprongen. Zowel het interieur al het exterieur van de auto verkeren in een zeer goede en verzorgde staat. De zorg voor de auto is ook terug te zien in het ingevulde onderhoudsboekje. De eerste eigenaar liet de Toyota tot en met 2016 structureel bij Toyota-dealer Wagenmaker onderhouden. De tweede eigenaar koos ervoor om de Verso in onderhoud te doen bij een universele garage. Bij een kilometerstand van 95.776 kreeg de auto eind 2018 zijn laatste onderhoudsbeurt. De APK is recent vernieuwd en geldig tot en met 30 juli 2020.
De eerste eigenaar heeft de Verso met de meest krachtige motor besteld; de zeer betrouwbare 1.8 VVT-i met 129 pk. De uitvoering 'Dynamic' zegt vooral dat deze auto zeer compleet is. Het exterieur is voorzien van mooie 17" lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor en achter en een trekhaak. In het interieur zijn onder meer een automatische airco, cruise control, 4 elektrische ramen, en een radio CD-speler met stuurwielbediening te vinden. Deze luxe uitrusting, de zeer goede staat van de auto en het nette onderhoud maken deze Verso zeer de moeite waard!
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Toyota Verso? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.autobroers.nl voor meer foto's. De AutoBroers voorzien u graag van informatie en maken, indien gewenst, graag een afspraak met u.
Bellen of Appen: 06 450 87 451
Mailen: info@autobroers.nl
Ps. Woont u in een straal van 20 kilometer bij ons vandaan? Dan komen wij deze Toyota graag bij u thuis of op uw werk laten zien.