MarktPlaza

Mercedes-Benz B-klasse - 180 CDI | Automaat | 1e Eigenaar | Volledig onderhouden | Nieuwe APK | PDC

549x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.880 kg
Afmetingen (LxBxH): 427 x 178 x 160 cm
Wielbasis: 278 cm
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 181 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 157 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis Servicepakket (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Controle van vloeistoffen, Geldige APK, Nationale Autopas (NAP), Op naam zetten van de auto, Wassen en uitzuigen
- Gemiddeld Servicepakket (€ 395 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 3 maanden garantie op motor en bak, Controle van vloeistoffen, Minimaal kwart tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
- Uitgebreid Servicepakket (€ 695 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 6 maanden garantie op motor en bak, Controle vloeistoffen, Kleine onderhoudsbeurt, Minimaal halve tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Controle van vloeistoffen
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Geldige APK
- Hoofdsteunen actief
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Midden armsteun
- Nationale Autopas (NAP)
- Op naam zetten van de auto
- Parkeersensoren voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Stuur verstelbaar
- Wassen en uitzuigen
| B-Klasse | Automaat | 1e Eigenaar | Volledig onderhouden | Nette auto | Nieuwe APK |
AutoBroers is een jong bedrijf dat gaat voor eerlijkheid en kwaliteit. Daarom wordt elke auto die wij te koop aanbieden eerst technisch geïnspecteerd door een externe partner; zo ook deze Mercedes B-Klasse. Op die manier kunnen wij u meer vertellen over de staat van de auto.
AutoBroers biedt u deze nette en origineel Nederlandse Mercedes B-Klasse aan met 316.676 kilometer op de teller. Deze B-Klasse is van slechts 1 particuliere eigenaar geweest die deze auto nieuw heeft gekocht bij Mercedes-dealer Bert Stemerdink in Veenendaal, (tegenwoordig Stern). Toen de 1e eigenaar met pensioen ging werden de kilometers er niet minder op en zo werd een hoge instap i.c.m. een dieselmotor besteld. Inmiddels liggen de kilometers een stuk lager en is er ditmaal gekozen voor een jong gebruikte B-Klasse in benzine uitvoering.
Deze auto heeft dus nooit in de lease gezeten. De 1e 2 jaar (i.v.m. garantie) is deze onderhouden bij de dealer en daarna jaarlijks bij onze servicepartner "Servicegarage van Uijtert" in Veenendaal. Voor het laatst (grote beurt) in Januari 2019 bij 295.000 kilometer. Er werd absoluut niet op bezuinigd. In 2019 zijn nog de remklauwen voor vervangen, veerpootlagers en schokbrekers voor. Op 7 januari 2020 nog een APK keuring uitgevoerd die geldig tot 11-01-2021. Historie ter inzage.
Deze Mercedes is compleet uitgevoerd. Voorzien van de Automaat uitvoering is het comfortabel en zuinig rijden. Daarnaast is deze voorzien van parkeersensoren voor + achter, lichtmetalen velgen, cruise control en automatische airconditioning. De luxe uitvoering, transparante historie en de goede staat maken deze Mercedes B-klasse zeker de moeite waard.
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Mercedes? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.autobroers.nl voor meer foto's. De AutoBroers voorzien u graag van informatie en maken, indien gewenst, graag een afspraak met u.
Bellen of Appen: 06 450 87 451
Mailen: info@autobroers.nl
Ps. Woont u in een straal van 20 kilometer bij ons vandaan? Dan komen wij deze Mercedes graag bij u thuis of op uw werk laten zien.