MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 530d Lifestyle Edition | Youngtimer | Lage Km-stand | Leder | Schuifdak | Xeno

554x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 235/45 R17
GVW: 2.345 kg
Afmetingen (LxBxH): 481 x 180 x 145 cm
Wielbasis: 283 cm
Acceleratie (0-100): 8,1 s
Topsnelheid: 227 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 476 - 507 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis Servicepakket (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Controle van vloeistoffen, Geldige APK, Nationale Autopas (NAP), Op naam zetten van de auto, Wassen en uitzuigen
- Gemiddeld Servicepakket (€ 395 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 3 maanden garantie op motor en bak, Controle van vloeistoffen, Minimaal kwart tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
- Uitgebreid Servicepakket (€ 695 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 6 maanden garantie op motor en bak, Controle vloeistoffen, Kleine onderhoudsbeurt, Minimaal halve tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruit apart te openen
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Audio-installatie
- Bagagedek
- Bestuurders-informatie-systeem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Controle van vloeistoffen
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektrisch rolgordijn voor achterruit
- Geldige APK
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- Houtafwerking interieur
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luchtvering
- Metallic lak
- Nationale Autopas (NAP)
- Niveauregeling automatisch
- Op naam zetten van de auto
- Sportonderstel
- Stuur verstelbaar
- Verbruiksmeter
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Wassen en uitzuigen
- Wis-/was installatie voor koplampen
| 530D | Lifestyle Edition | Youngtimer | Lage Km-stand | Leder | Schuif-kantel dak |
AutoBroers is een jong bedrijf dat gaat voor eerlijkheid en kwaliteit. Daarom wordt elke auto die wij te koop aanbieden eerst technisch geïnspecteerd door een externe partner; zo ook deze BMW 5-serie. Op die manier kunnen wij u meer vertellen over de staat van de auto.
AutoBroers biedt u deze nette BMW aan met slechts 215.267 kilometer op de teller. Deze 5-serie verkopen wij in consignatie. Deze mag weg aangezien er een BMW X5 voor in de plaats is gekomen. De vorige eigenaar (een liefhebber) wisselt regelmatig van auto en zodoende is deze een half jaar in bezit geweest. Oorspronkelijk is deze afkomstig uit Duitsland. De boekjes zitten hiervan zitten erbij met gegevens van de 1e en 2e eigenaar.
Op 29 Augustus 2019 heeft de BMW nog een onderhoudsbeurt gehad bij MTB Autoservice in Westervoort. Een maand later, op 30-09-2019 is deze 5-serie nog voorzien van nieuwe remschijven + remblokken achter en diverse kleinere werkzaamheden. Bij binnenkomst is de 5-Serie nagekeken en daaruit kwamen weinig bijzonderheden. Uiteraard heeft de auto enkele gebruikssporen bijpassend bij de leeftijd.
Deze BMW is uitgevoerd in de Lifestyle uitvoering. Dat houd o.a. in: 17" lichtmetalen velgen, Xenon verlichting, en een schuif-kantel dak. Daarnaast is deze nog voorzien van vol-lederen bekleding.
Onder de motorkap ligt een heerlijke 6-cilinder diesel met een vermogen van 193PK en 410NM, gekoppeld aan een fijne automaat. Dit maakt deze BMW tot een heerlijke rijdersauto die hiermee erg vlot is een het verbruik binnen de perken houdt. Deze luxe in combinatie met de algehele staat en lage km-stand maken deze 5-Serie zeker de moeite waard.
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze BMW 5-serie? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.autobroers.nl voor meer foto's. De AutoBroers voorzien u graag van informatie en maken, indien gewenst, graag een afspraak met u.
Bellen of Appen: 06 450 87 451
Mailen: info@autobroers.nl
Ps. Woont u in een straal van 20 kilometer bij ons vandaan? Dan komen wij deze BMW graag bij u thuis of op uw werk laten zien.