MarktPlaza

Renault Zoe - Quickcharge 22KWh (Ex Accu) | Navigatie | Achteruitrijcamera | Dealeronderhouden |

531x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/65 R15
GVW: 1.943 kg
Afmetingen (LxBxH): 408 x 173 x 156 cm
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 13,5 s
Topsnelheid: 135 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis Servicepakket (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Controle van vloeistoffen, Geldige APK, Nationale Autopas (NAP), Op naam zetten van de auto, Wassen en uitzuigen
- Gemiddeld Servicepakket (€ 395 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 3 maanden garantie op motor en bak, Controle van vloeistoffen, Minimaal kwart tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
- Uitgebreid Servicepakket (€ 695 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 6 maanden garantie op motor en bak, Controle vloeistoffen, Kleine onderhoudsbeurt, Minimaal halve tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Controle van vloeistoffen
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Geldige APK
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- Leaseconstructie accupakket
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaal kleur
- Metallic lak
- Nationale Autopas (NAP)
- Navigatie-systeem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Op naam zetten van de auto
- Parkeersensor achter
- Parkeersensoren achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Wassen en uitzuigen
| Zoe | 22KWh | Navigatie | Achteruitrijcamera | Cruise control | Dealeronderhouden | Automatische airco |
AutoBroers is een jong bedrijf dat gaat voor eerlijkheid en kwaliteit. Daarom wordt elke auto die wij te koop aanbieden eerst technisch geïnspecteerd door een externe partner, zo ook deze Renault Zoe. Op die manier kunnen wij u meer vertellen over de staat van de auto.
AutoBroers biedt u deze nette volledig elektrische Renault Zoe aan met slechts 47.841 kilometer op de teller. Deze Zoe is de afgelopen jaren in bezit geweest van de eerste Nederlandse particuliere eigenaar. Deze eigenaar heeft de auto in 2017 en 2018 netjes bij Renault-dealer Stam in Nieuwegein gebracht voor onderhoud. Zowel het interieur als het exterieur getuigen van een nette omgang met deze Zoe; de auto verkeerd in een zeer goede staat. Deze Renault is op een prettig luxe manier samengesteld. Het exterieur is voorzien van 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak en parkeersensoren achter met een achteruitrijcamera. Het interieur herbergt automatische airco, navigatie, cruise control, allerlei connectiviteit mogelijkheden en elektrische ramen voor en achter. Al deze voorzieningen maken van de Renault een comfortabel voertuig wat van alle gemakken voorzien is.
Deze Zoe heeft een 22KWh accu waarmee de auto 210km ver zou moeten komen volgens de NEDC test. De eerlijkheid gebied te zeggen dat, net als bij brandstofauto's, deze waarde theoretisch en in de praktijk lastig te evenaren is. Het accupakket valt onder een lease constructie van Renault Nederland waarbij er, afhankelijk va de kilometrage per jaar, er een maandelijks bedrag wordt gevraagd. Het grote voordeel van deze constructie is de zekerheid die het geeft: mocht de accucapaciteit onder de 75% komen, of de accu stuk gaan, dan is Renault Nederland hiervoor verantwoordelijk. Elektrisch rijden betekent lage onderhoudskosten doordat er geen olie, filters, bougies of distributieriemen vervangen hoeven te worden. Ook de restwaardeprognose is gunstig. De overheid vraagt voor volledig elektrische auto's, zoals deze Zoe, geen wegenbelasting. Al deze voordelen, in combinatie met de luxe en het nette onderhoud maken deze Renault Zoe zeer de moeite waard!
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Renault Zoe? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.autobroers.nl voor meer foto's. De AutoBroers voorzien u graag van informatie en maken, indien gewenst, graag een afspraak met u.
Bellen of Appen: 06 450 87 451
Mailen: info@autobroers.nl
Ps. Woont u in een straal van 20 kilometer bij ons vandaan? Dan komen wij deze Renault graag bij u thuis of op uw werk laten zien.