MarktPlaza

Volvo V50 - 1.6 | 2e Eigenaar | Goed onderhouden | Nette auto | Trekhaak | Nieuwe APK |

517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.850 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 177 x 146 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 169 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis Servicepakket (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Controle van vloeistoffen, Geldige APK, Nationale Autopas (NAP), Op naam zetten van de auto, Wassen en uitzuigen
- Gemiddeld Servicepakket (€ 395 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 3 maanden garantie op motor en bak, Controle van vloeistoffen, Minimaal kwart tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
- Uitgebreid Servicepakket (€ 695 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 6 maanden garantie op motor en bak, Controle vloeistoffen, Kleine onderhoudsbeurt, Minimaal halve tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Controle van vloeistoffen
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Geldige APK
- Hoofdsteunen voor
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Nationale Autopas (NAP)
- Op naam zetten van de auto
- Side Impact Protection System
- Wassen en uitzuigen
| V50 | 2e eigenaar | Goed onderhouden | Nette auto | Trekhaak | Nieuwe APK |
AutoBroers is een jong bedrijf dat gaat voor eerlijkheid en kwaliteit. Daarom wordt elke auto die wij te koop aanbieden eerst technisch geïnspecteerd door een externe partner; zo ook deze Volvo V50. Op die manier kunnen wij u meer vertellen over de staat van de auto.
AutoBroers biedt u deze nette en origineel Nederlandse Volvo V50 aan met 232.803 kilometer op de teller. Deze V50 heeft in totaal slechts 2 eigenaren gehad. De laatste particuliere eigenaar heeft hem in bezit gehad vanaf 09-04-2013. In verband met het verkrijgen van een leaseauto mochten wij deze Volvo inkopen. Dit kwam onverwachts gezien de V50 in 2019 zelfs nog 2 onderhoudsbeurten kreeg. Alle facturen vanaf 2013 zijn aanwezig. Bij binnenkomst is de V50 voorzien van een nieuwe APK-keuring die geldig is tot 07-01-2021. Verder kwamen er uit onze technische keuring geen bijzonderheden.
Technisch is er dus goed voor gezorgd en dat is optisch ook het geval. De Volvo ziet er netjes uit zowel van binnen als van buiten. Er is niet in gerookt en geen huisdieren in vervoerd.
Deze V50 is voorzien van een blauwe metallic lak, Trekhaak, airconditioning, cruise control en elektrische ramen voor en achter. De goede historie, het goede onderhoud en de nette staat maken deze Volvo V50 zeker de moeite waard.
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Volvo V50? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.autobroers.nl voor meer foto's. De AutoBroers voorzien u graag van informatie en maken, indien gewenst, graag een afspraak met u.
Bellen of Appen: 06 450 87 451
Mailen: info@autobroers.nl
Ps. Woont u in een straal van 20 kilometer bij ons vandaan? Dan komen wij deze Volvo graag bij u thuis of op uw werk laten zien.