MarktPlaza

Subaru Impreza Plus - 1.5R Comfort Edition | 2e eigenaar | Airco | AWD | Stoelverwarming | 17" velge

500x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 195/60 R15
GVW: 1.750 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 170 x 149 cm
Wielbasis: 253 cm
Acceleratie (0-100): 13,7 s
Topsnelheid: 168 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik in de stad: 10,4 l/100km (1 op 9,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
CO2 uitstoot: 184 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis Servicepakket (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Controle van vloeistoffen, Geldige APK, Nationale Autopas (NAP), Op naam zetten van de auto, Wassen en uitzuigen
- Gemiddeld Servicepakket (€ 395 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 3 maanden garantie op motor en bak, Controle van vloeistoffen, Minimaal kwart tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
- Uitgebreid Servicepakket (€ 695 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 6 maanden garantie op motor en bak, Controle vloeistoffen, Kleine onderhoudsbeurt, Minimaal halve tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Controle van vloeistoffen
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Geldige APK
- Metallic lak
- Nationale Autopas (NAP)
- Op naam zetten van de auto
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Wassen en uitzuigen
| Impreza | 2e eigenaar | Automatische airco | Stoelverwarming | 17 inch lichtmetalen velgen | Radio CD-speler |
AutoBroers is een jong bedrijf dat gaat voor eerlijkheid en kwaliteit. Daarom wordt elke auto die wij te koop aanbieden eerst technisch geïnspecteerd door een externe partner; zo ook deze Subaru Impreza Plus. Op die manier kunnen wij u meer vertellen over de staat van de auto.
AutoBroers biedt u deze zeer nette Subaru Impreza Plus 1.5R Comfort Edition met slechts 89.989 kilometer op de teller. Deze Subaru is afkomstig van de tweede eigenaar. De eerste eigenaar heeft de auto vanaf nieuw tot en met 2013 in bezit gehad. De vorige - tweede - eigenaar heeft de Subaru tot en met 2019 bereden. Beide eigenaren lijken zeer zorgvuldig en netjes met de Impreza te zijn omgegaan. Zowel het interieur als het exterieur verkeert in een zeer goede en verzorgde staat! Het onderhoud heeft de auto, volgens het onderhoudsboekje, voornamelijk bij Subaru-dealer Cito gehad. De laatste onderhoudsbeurt is uitgevoerd door een universeel autobedrijf bij een kilometerstand van 76.935 kilometer. De APK van de Subaru is geldig tot en met 06-08-2020.
Deze Subaru is een echte; dat betekent vierwielaandrijving en een schitterende loop van de boxermotor. De eerste eigenaar heeft de Impreza besteld in een schitterende dieprode kleur. De uitvoering is Comfort Edition. Deze uitvoering betekent een prettig luxe uitrusting. Zo beschikt de auto over automatische airco, stoelverwarming, sportstoelen, 4 elektrische ramen en een originele radio CD-speler. De auto wordt verder opgeleukt door de stoere donkere 17 inch lichtmetalen velgen en de stijlloze portieren. De zeer nette staat, het goede onderhoud en de prettig luxe uitrusting maken deze Subaru zeer de moeite waard!
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Subaru Impreza Plus? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.autobroers.nl voor meer foto's. De AutoBroers voorzien u graag van informatie en maken, indien gewenst, graag een afspraak met u.
Bellen of Appen: 06 450 87 451
Mailen: info@autobroers.nl
Ps. Woont u in een straal van 20 kilometer bij ons vandaan? Dan komen wij deze Subaru graag bij u thuis of op uw werk laten zien.