Spoedopname van Marcia Rose

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 36x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Roman spelende in een door verpleegsters geleide vrouwenkliniek in een van de mindere wijken van New York. De bewoners in de omgeving van het ziekenhuis spelen hierin een belangrijke rol, speciaal Rabbi Brown die regelmatig met zijn aanhang demonstreert tegen de in het ziekenhuis gepleegde legale abortussen. De privé-omstandigheden van het personeel en de onderlinge verhoudingen tussen artsen en verpleegsters vormen samen de hoofdbestanddelen van het boek.

Gebonden boek (hardcover). Het boek is in goede staat.

Prijs is excl. verzendkosten, die komen er nog bij. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspost voor € 3,90 verzonden worden, voor € 5,- als pakketje via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Als je voor pakketpost via zowel DHL als via Postnl kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.