MarktPlaza

Spannende medische thriller Gaaf van Joshua Spanogle

230x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Medisch onderzoeker van de gezondheidsdienst dokter Nate McCormick heeft voor z'n leven genoeg lijden gezien. Hij verlaat de dienst, vastbesloten met zijn vriendin in San Francisco een nieuw leven te beginnen. Tot de dood van een oude vriend hem terugwerpt in de medische wereld die hij achter zich wilde laten. Terwijl de politie op een moordenaar jaagt speurt Nate naar bewijzen. De waarheid die hij ten slotte ontdekt, overtreft zijn ergste vermoedens.

Terwijl het net van verraad zich rondom Nate sluit, duiken patiënten op die verbijsterende verhalen vertellen. Nate onthult een geheime alliantie tussen misdaad, wetenschap en een miljardenindustrie die zijn slachtoffers tot elke prijs verborgen wil houden. Voor Nate is de maat vol als de persoon die voor hem alles betekent in gevaar komt…

Paperback. Het boek is in nieuwstaat.

Prijs is excl. verzendkosten. Verzending voor rekening en risico van de koper. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspakje met track en trace voor € 4,35 verzonden worden, voor € 5,- als pakketje via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Als je voor pakketpost via zowel DHL als via Postnl kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.