MarktPlaza

Een heel gewoon gezin van Mattias Edvardsson *gloednieuw*

209x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een heel gewoon gezin van Mattias Edvardsson is een originele, psychologische roman over een gezin dat uit elkaar valt. Hoe ver zou jij gaan als je dochter beschuldigd wordt van moord?

Ze zijn een heel gewoon gezin: Adam, zijn vrouw Ulrika en hun negentienjarige dochter Stella. Ze leiden een gerieflijk leven in een villawijk, met goedbetaalde banen en een uitgebreide vriendenkring. Tot Stella wordt gearresteerd op beschuldiging van moord op een man van bijna tweemaal haar leeftijd. Hoe kende ze deze zakenman, en vooral, welke reden zou ze hebben gehad om hem te doden?

Adam gelooft in zijn dochters onschuld. Ulrika denkt echter dat ze iets verbergt. En Stella? Wat is haar kant van het verhaal? Hoe goed kennen Adam en Ulrika hun dochter, en elkaar? En hoe ver gaan ze om haar te beschermen?

"Zo spannend, zo bedrieglijk, je weet niet meer wie je kunt vertrouwen.' Karin Slaughter
"Dit boek lees je in één adem uit.' Aftonbladet (dagblad)
"Een niet weg te leggen hoogstandje.' The Wall Street Journal
"Overtuigend.'
New York Times Book Review podcast
"Pageturner.' New York Times Book Review Summer Reading Issue

Paperback. Het boek is gloednieuw.

Prijs is excl. verzendkosten. Verzending voor rekening en risico van de koper. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspakje met track en trace voor € 4,35 verzonden worden, voor € 5,- als pakketje via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Als je voor pakketpost via zowel DHL als via Postnl kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.