MarktPlaza

Opel Zafira Tourer - 1.4 Turbo Cosmo | Comfortstoelen | Panoramadak | Trekhaak | Achteruitrijcamera

517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2011 - dec 2015
Modelcode: C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.295 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 188 x 169 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 58 liter
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 202 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 148 g/km
Emissieklasse: Euro5
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank verstelbaar
- Achteruitrijcamera
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Comfortstoel(en)
- Elektrische ramen voor en achter
- Executive-pakket
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen actief
- Kleurenscherm voor navigatiesysteem
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Panoramische voorruit
- Parkeersensor voor en achter
Als u graag de ruimte hebt in uw auto, kijk dan eens naar deze Opel Zafira. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. Met de panoramische voorruit voelt het alsof u in een cabrio zit. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. U bent in deze Opel ook voorzien van lederen stuur en bagage afdekhoes.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
De getoonde prijs is inclusief ons Basis Service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij een uitgebreid afleverpakket. Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 595,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, vervanging/reparatie van de geconstateerde gebreken, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank brandstof, 12 maanden Opel Assistance en 6 maanden BOVAG-garantie!
We hebben voor u alle moeite genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Broekhuis Opel Harderwijk heet u van harte welkom!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.