MarktPlaza

Citroën C3 - 1.2 PureTech Exclusive | Navigatie | Parkeersensoren | Climate Control | 1e Eigenaar |

497x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2014 - mrt 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 116 Nm
GVW: 1.525 kg
Afmetingen (LxBxH): 394 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 174 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Panoramische voorruit
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Citroën C3 u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. De auto is van het bouwjaar 2016 en is van de eerste eigenaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. De panoramische voorruit biedt u een breed zicht op de omgeving. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze Citroën is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
De getoonde prijs is inclusief ons Basis Service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij een uitgebreid afleverpakket. Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 595,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, vervanging/reparatie van de geconstateerde gebreken, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank brandstof, 12 maanden Opel Assistance en 6 maanden BOVAG-garantie!
We hebben voor u alle moeite genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Broekhuis Opel Harderwijk heet u van harte welkom!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.