MarktPlaza

Opel ADAM - 1.0 Turbo Jam Favourite | Intellilink | DAB+ | Parkeersensoren | Apple Carplay | Android

563x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2018 - jan 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.515 kg
Afmetingen (LxBxH): 375 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 231 cm
Tankinhoud: 38 liter
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 111 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie tot: 26-04-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Referentienummer: 0018VW9V
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afwijkende dakkleur
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Fabrieksgarantie
- Favourite Package
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Opel ADAM, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Met deze Opel is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
De getoonde prijs is inclusief ons Basis Service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij een uitgebreid afleverpakket. Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, een nieuwe APK, een halfvolle tank brandstof, 12 maanden Opel Assistance en resterende fabrieksgarantie!
We hebben voor u alle moeite genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Broekhuis Opel Harderwijk heet u van harte welkom!
* Het betreft een auto waar mee gereden wordt, neem contact op met Mark Franken of Steven Teunissen op 0341-438400, voor de actuele kilometerstand en de beschikbaarheid. *
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.