MarktPlaza

Opel Karl - 1.0 ROCKS Online Edition | Navigatie | IntelliLink | Parkeersensoren | 15" Bi-Color LMV

514x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.353 kg
Afmetingen (LxBxH): 368 x 163 x 153 cm
Wielbasis: 239 cm
Tankinhoud: 32 liter
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 101 g/km
Emissieklasse: Euro6
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Opel Occasion: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Opel Occasion afleverpakket omvattende: 12 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, Opel Assistance, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens Opel onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Opel voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: Opel Occasions; BOVAG garantie (12 maanden); Nieuwe APK
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- IntelliLink Pakket
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Side-skirts
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
In ieder detail is deze auto van topklasse, dat ziet u aan zijn stijlvolle uiterlijk en aan zijn comfortabele interieur. De Opel KARL is een van die typisch Duitse auto’s die hun kwaliteit nooit verloochenen. De motor in deze Opel maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Terwijl het navigatiesysteem met harde schijf de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De Opel is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Opel KARL is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
De getoonde prijs is inclusief ons Basis Service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij een uitgebreid afleverpakket. Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, vervanging/reparatie van de geconstateerde gebreken, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank brandstof, 12 maanden Opel Assistance en resterende fabrieksgarantie!
We hebben voor u alle moeite genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Broekhuis Opel Harderwijk heet u van harte welkom!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.