MarktPlaza

Opel Karl - 1.0 ecoFLEX 120 Jaar Edition | Parkeersensoren | 15" LMV | Mistlampen | Airconditioning

524x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2019 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.353 kg
Afmetingen (LxBxH): 368 x 160 x 149 cm
Wielbasis: 239 cm
Tankinhoud: 32 liter
Acceleratie (0-100): 13,9 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Fabrieksgarantie: Ja
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Referentienummer: 0090VX9H
= Aanvullende opties en accessoires =
- Edition+ pakket
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor adaptief
- Parkeersensor achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Fabrieksgarantie
- Hill hold functie
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Bij de bouw van de Opel KARL wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Hij rijdt lekker, deze Opel. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt het audiosysteem bedienen met de knoppen op het stuur. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. U bent in deze Opel ook voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De geavanceerde technologie in deze Opel is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
De getoonde prijs is inclusief ons Basis Service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij een uitgebreid afleverpakket. Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, een nieuwe APK, een halfvolle tank brandstof, 12 maanden Opel Assistance en resterende fabrieksgarantie!
We hebben voor u alle moeite genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Broekhuis Opel Harderwijk heet u van harte welkom!
* Het betreft een auto waar mee gereden wordt, neem contact op met Mark Franken of Steven Teunissen op 0341-438400, voor de actuele kilometerstand en de beschikbaarheid. *
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.