MarktPlaza

Opel Omega - 3.2i V6 Sport Full Options | Youngtimer | Origineel 102.331 NAP |

548x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2001
Modelcode: B2
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 290 Nm
GVW: 2.195 kg
Afmetingen (LxBxH): 490 x 178 x 146 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 240 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,8 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik in de stad: 16,8 l/100km (1 op 6,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
CO2 uitstoot: 284 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Garantie: 5.000 km
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Bovag 40-punten check (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck
- BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 295): Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck; Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun
- Armsteun achter
- Audio-navigatiesysteem
- Audioinstallatie met cd-wisselaar
- Autotelefoon voorbereiding
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Hoofdsteunen achter (leder)
- Hoofdsteunen voor
- Houtafwerking interieur
- Kleurenscherm voor navigatiesysteem
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Leer-pakket 2
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaal-/micakleur
- Mistlampen voor
- Navigatiesysteem en autotelefoon
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Sportstoelen voor
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen en achterbank verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Opel Omega straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze Opel is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Wilt u met deze Opel Omega een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Wij hebben onze actie verlengt tot 10 januari! Minimale inrui*l op de geselecteerde occasions van maar liefst € 1.000,- of € 1000,- extra inruilpremie bovenop de koerslijst. De actie loopt tot en met 10 januari 2020 en geldt alleen op de geselecteerde occasionvoorraad. * vraag naar de voorwaarden.
Autobedrijf Wegman biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. Zowel online als in onze showroom en werkplaats in Ameide (Utrecht).
U krijgt elke auto snel en helemaal rijklaar afgeleverd. Autobedrijf Wegman is het juiste adres voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.
Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf, dat geeft u rust en zekerheid. Zo geldt voor aankoop van elke occasion vanaf euro; 4.500,- altijd de BOVAG All-in-prijs, met bijbehorende BOVAG garanties.
Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en ontvang altijd een gratis BOVAG 40 punten check. Dit doen we voor elke auto die u kiest, ongeacht de aanschafprijs. Voor auto’s vanaf euro; 4.500,- is deze service uiteraard ook inclusief BOVAG Garantie, BOVAG All-in prijs, BOVAG Omruilgarantie en een nieuwe APK.
Naast bovenstaande extra service hebt u ook keus voor optionele afleverbeurten, beiden gelijk aan een kleine servicebeurt. Kijk voor pakketdetails en meer bedrijfsinformatie in het tabblad Wegman Afleverpakketten. Een Wegman auto? Dat is kopen, rijden, klaar.
Wegman: Partner in mobility,Moving you forward!
Disclaimer:
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar blijft altijd onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zijn volledig auteursrechtelijk beschermd en niet bestemd voor gebruik door derden.