MarktPlaza

Opel Astra - 1.0 Turbo Online Edition+ | Navigatie | Parkeersensoren v/a | DAB+ | Climate Control |

521x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - dec 2018
Modelcode: K
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.780 kg
Afmetingen (LxBxH): 439 x 181 x 149 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 102 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Edition+ pakket
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- IntelliLink Pakket
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
Alle technologie in de Opel Astra is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met dab-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
De getoonde prijs is inclusief ons Basis Service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij een uitgebreid afleverpakket. Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, vervanging/reparatie van de geconstateerde gebreken, de benodigde onderhoudsbeurt, een nieuwe APK, een halfvolle tank brandstof, 12 maanden Opel Assistance en resterende fabrieksgarantie!
We hebben voor u alle moeite genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Broekhuis Opel Harderwijk heet u van harte welkom!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.