MarktPlaza

Nissan Note - 1.6 Acenta | Zeer netjes | Goed onderhouden | Trekhaak | Parkeersensoren achter |

114x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/55 R16
GVW: 1.560 kg
Afmetingen (LxBxH): 408 x 169 x 155 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 183 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 149 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis Servicepakket (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Controle van vloeistoffen, Geldige APK, Nationale Autopas (NAP), Op naam zetten van de auto, Wassen en uitzuigen
- Gemiddeld Servicepakket (€ 395 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 3 maanden garantie op motor en bak, Controle van vloeistoffen, Minimaal kwart tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
- Uitgebreid Servicepakket (€ 695 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis Servicepakket"): 6 maanden garantie op motor en bak, Controle vloeistoffen, Kleine onderhoudsbeurt, Minimaal halve tank brandstof, Nationale Autopas (NAP), Nieuwe APK, Op naam zetten van de auto, Poetsen, Recht op retourservice, Wassen en uitzuigen
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Controle van vloeistoffen
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Geldige APK
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaal kleur
- Metallic lak
- Midden armsteun
- Nationale Autopas (NAP)
- Op naam zetten van de auto
- Parkeersensor achter
- Wassen en uitzuigen
| Note | Zeer netjes | Goed onderhouden | Trekhaak | Parkeersensoren achter |
AutoBroers is een jong bedrijf dat gaat voor eerlijkheid en kwaliteit. Daarom wordt elke auto die wij te koop aanbieden eerst technisch geïnspecteerd door een externe partner; zo ook deze Nissan Note. Op die manier kunnen wij u meer vertellen over de staat van de auto.
AutoBroers biedt u deze zeer nette en origineel Nederlandse Nissan Note aan met 110.483 kilometer op de teller. De laatste particuliere eigenaar heeft de Nissan in bezit gehad vanaf 13-07-2011. Deze Note mochten wij inkopen aangezien de eigenaar met pensioen ging en daardoor met 1 auto verder konden. Deze eigenaar is zichtbaar netjes met de auto omgegaan.
Wat betreft onderhoud is er niet op bezuinigd getuige het onderhoudsboekje. Jaarlijks werd de Note naar "Autobedrijf Scheers" in Giesbeek gebracht voor met afwisselend de grote en kleine beurt. De laatste (kleine) beurt is uitgevoerd op 24-07-2019 bij 109.184.
De apk is geldig tot 03-08-2020.
Deze Nissan is zeer compleet uitgerust. Allereerst is hij door de 1.6 motor met 110pk soepel en comfortabel te rijden. verder is hij uitgerust met parkeersensoren achter, lichtmetalen velgen, Climate control, Cruise control en een trekhaak waarmee hij 1000KG mag trekken. De nette staat, het goede onderhoud en de luxe uitrusting maken deze Nissan Note zeker de moeite waard! Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Nissan Note? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.autobroers.nl voor meer foto's. De AutoBroers voorzien u graag van informatie en maken, indien gewenst, graag een afspraak met u.
Bellen of Appen: 06 450 87 451
Mailen: info@autobroers.nl
Ps. Woont u in een straal van 20 kilometer bij ons vandaan? Dan komen wij deze Nissan graag bij u thuis of op uw werk laten zien.