MarktPlaza

Nacht over Manhattan van Edward Stewart

84x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een seriemoordenaar begint zijn slachtoffers te zoeken binnen de New Yorkse jet-set. Iedereen kent elkaar, omdat dezelfde personen zich op steeds weer andere feestjes vertonen, en omdat hun namen steeds weer op verschijnen in de roddelpers. De angst zit er dus goed in. Bewaking en beveiliging mogen niet baten.

Inspecteur Cardozo moet 'Society Sam' opsporen, maar in plaats van de moordenaar te vinden raakt hij in de ban van filmster Leigh Baker. Toch ontdekt Cardozo een bepaalde logica en na veel moeilijkheden de dader. Een boek over een milieu waarin normen bepaald worden door de hoeveelheid drank, drugs en overspelige verhoudingen van het moment.

Gebonden boek (hardcover). Het boek is in goede staat.

Prijs is excl. verzendkosten, die komen er nog bij. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspost voor € 3,90 verzonden worden, voor € 5,- als pakketje via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Als je voor pakketpost via zowel DHL als via Postnl kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.