MarktPlaza

Mitsubishi Space Star - 1.0 Cool +

643x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Mitsubishi Space Star altijd de controle. Deze auto komt uit 2017. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In deze auto profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Ook met startonderbreker, boordcomputer en buitentemperatuurmeter zijn aan boord.
In de Mitsubishi Space Star heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?