MarktPlaza

Mitsubishi Colt - 1.3 Edition Two

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Mitsubishi Colt u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. Deze Mitsubishi is voorzien van een pittige benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en bumpers in carrosseriekleur.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze Mitsubishi is voorzien van met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Mitsubishi Colt. Bel of mail ons nu voor een afspraak.