MarktPlaza

Mitsubishi ASX - 1.6 CLEARTEC INTENSE+

516x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Mitsubishi ASX van het bouwjaar 2015, die 24415 kilometer op de teller heeft staan. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Verder is de Mitsubishi uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met met startonderbreker, boordcomputer, isofixaansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder is deze Mitsubishi helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?