MarktPlaza

Minolta Vectis 300L camera, in perfecte staat

604x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In perfecte staat verkerende Minolta Vectis 300L camera (heb er maar drie rolletjes mee volgeschoten), incl. batterij (al zal deze inmiddels wel vervangen moeten worden denk ik) en doos.

De lichtste 3x zoom APS-compactcamera ter wereld, in een uiterst slanke en compacte uitvoering, voor haarscherpe opnamen.

Specificaties:
Type
APS Compactcamera met 24-70mm objectief (bereik in kleinbeeld 30-87,5mm)
Flitssysteem:
Ingebouwde flitser. Standen: automatisch flitsen, anti-rode ogen reductie, handmatig invulflitsen, flitser-uit stand, nachtportret
Scherpstelling
Extern passief AF systeem. Bereik: C/H: 0,4m tot oneindig, P: Tele/groothoek: 0,4m tot oneindig/0,8 m tot oneindig
Belichting
Geprogrammeerde automatische belichting, twee segments meting
Diversen:
Drop-in filmladen, filmveiligheidsslot, automatisch terugspoelen, handmatig terugspoelen mogelijk. Zelfontspanner, datum en tijd print
Voeding: lithium batterij CR-2.
Gewicht:215 gram
Afmeting: 97x62x32mm.

Deze geheel in roestvrij staal uitgevoerde compacte camera zal u verbazen met zijn 3x zoom.
De VECTIS 300 ziet er niet alleen prachtig uit met zijn stijlvolle ontwerp en roestvrijstalen camerahuis. Het meest verbazingwekkende van deze APS-camera zit in de compacte body, een 3x zoom objectief. Hiermee is de Vectis 300L 's werelds kleinste APS-camera met een 3x zoomobjectief. Bovendien bevat de camera alle voordelen van het Advanced Photo System en een geavanceerd AF-systeem, alles wat u nodig heeft om prachtige opnamen te maken. Met de Vectis 300L heeft u een camera die voorzien is van geavanceerde techniek en gedistingeerd ontwerp.

Doe een serieus bod excl. verzendkosten (die komen er nog bij), en wie weet...

Het pakje past niet door de brievenbus en moet als pakketpost verzonden worden.

Dit kan voor € 5,- via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Zowel via DHL als via Postnl kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.