MarktPlaza

Mini Mini Paceman - 2.0 Cooper SD 143pk Chili

90x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2013 - jul 2014
Modelcode: R61
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 305 Nm
GVW: 1.785 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 179 x 152 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 9,2 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 122 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Kooiman Basis pakket (zonder meerprijs): De prijzen van een occasion bij Autobedrijf Kooiman zijn altijd inclusief het Kooiman Basis pakket :- Afleverinspectie ( vitale delen, vloeistoffen controleren & eindcontrole)- Nieuwe APK keuring- Tenaamstelling kenteken- NAP certificaat
- Kooiman Comfort pakket (€ 795): Kooiman Comfort pakket van 1800cc - 2300cc : € 795,- - Kooiman comfort pakket ( extra t.o.v. basispakket ) Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema van fabrikant Nieuw set matten Halve tank brandstof 6 maanden Bovag garantie Gratis vervangend vervoer tijdens garantie werkzaamheden
- Kooiman Premium pakket (€ 450): - Kooiman Premium pakket € 450,- meerprijs en extra t.o.v. Comfort pakket, motorinhoud van 1800cc - 2300cc.12 maanden Cargarantie Volle tank brandstof Gratis zomer- en winterinspectie 1 jaar gratis opslag van zomer- en winterbanden 1 jaar gratis mobiliteitshulp onderweg ( bij afsluiten Kooiman verzekering )
## Aanvullende opties en accessoires
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Lederen/stof bekleding
- Lichtmetalen velgen 18"
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Voorstoelen verwarmd
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chili pakket
- Chroom delen exterieur
- Dak / spiegel zwart
- Dakbekleding antraciet
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Emissienorm euro 5 - 122 gr/km
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een MINI Paceman. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, getint glas, antracietkleurige hemelbekleding, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. En deze auto heeft ook lederen sportstuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Paceman samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.