MarktPlaza

Citroën DS3 - 1.6 VTi 120pk So Chic AUTOMAAT Leder / Navigatie / Bluetooth / Stoelverwarming

508x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2010 - jun 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.587 kg
Afmetingen (LxBxH): 395 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 246 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 9,3 l/100km (1 op 10,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 150 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Kooiman Basis pakket (zonder meerprijs): De prijzen van een occasion bij Autobedrijf Kooiman zijn altijd inclusief het Kooiman Basis pakket :- Afleverinspectie ( vitale delen, vloeistoffen controleren & eindcontrole)- Nieuwe APK keuring- Tenaamstelling kenteken- NAP certificaat
- Kooiman Comfort pakket (€ 595): Kooiman Comfort pakket van 1300cc - 1800cc : € 595,- - Kooiman comfort pakket ( extra t.o.v. basispakket ) Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema van fabrikant Nieuw set matten Halve tank brandstof 6 maanden Bovag garantie Gratis vervangend vervoer tijdens garantie werkzaamheden
- Kooiman Premium pakket (€ 350): - Kooiman Premium pakket € 350,- meerprijs en extra t.o.v. Comfort pakket, motorinhoud van 1300cc - 1800cc.12 maanden Cargarantie Volle tank brandstof Gratis zomer- en winterinspectie 1 jaar gratis opslag van zomer- en winterbanden 1 jaar gratis mobiliteitshulp onderweg ( bij afsluiten Kooiman verzekering )
= Aanvullende opties en accessoires =
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitensp.inklapbaar
- Leder-pakket
- Lichtmetalen velgen multi-spaaks 17"
- Pack Confort Navi
- Pack Connect
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Two-tone (metaal) kleur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Emissienorm euro 5 - 150 gr/km
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen versnellingspook
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve Citroën DS3 is gemaakt om prestaties te leveren. We hebben het hier over een auto uit 2013, hij heeft 14476 kilometer gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin zijn aan boord.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. In deze Citroën kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren u om veilig in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In de Citroën DS3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze Citroën DS3 een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.