MarktPlaza

BMW 3-serie - 316d 116pk Corporate Lease Essential AUTOMAAT Sportstoelen / Aut.-Airco / PDC / Stoelv

487x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2015
Modelcode: F30 LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 2.005 kg
Afmetingen (LxBxH): 463 x 181 x 143 cm
Wielbasis: 281 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 204 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 102 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Kooiman Basis pakket (zonder meerprijs): De prijzen van een occasion bij Autobedrijf Kooiman zijn altijd inclusief het Kooiman Basis pakket :- Afleverinspectie ( vitale delen, vloeistoffen controleren & eindcontrole)- Nieuwe APK keuring- Tenaamstelling kenteken- NAP certificaat
- Kooiman Comfort pakket (€ 795): Kooiman Comfort pakket van 1800cc - 2300cc : € 795,- - Kooiman comfort pakket ( extra t.o.v. basispakket ) Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema van fabrikant Nieuw set matten Halve tank brandstof 6 maanden Bovag garantie Gratis vervangend vervoer tijdens garantie werkzaamheden
- Kooiman Premium pakket (€ 450): - Kooiman Premium pakket € 450,- meerprijs en extra t.o.v. Comfort pakket, motorinhoud van 1800cc - 2300cc.12 maanden Cargarantie Volle tank brandstof Gratis zomer- en winterinspectie 1 jaar gratis opslag van zomer- en winterbanden 1 jaar gratis mobiliteitshulp onderweg ( bij afsluiten Kooiman verzekering )
= Aanvullende opties en accessoires =
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Parkeersensor achter
- Voorstoelen verwarmd
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Audio-installatie
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Emissienorm euro 6 - 102 gr/km
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen sportstuur
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Ruitensproeiers verwarmbaar
De toepassing van mooie materialen in het interieur, de klassieke, stijlvolle vormgeving van de carrosserie en de ingetogen afwerking van deze BMW auto maken meteen duidelijk dat u hier met een bijzondere auto te maken hebt. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De uitrusting van deze auto is met lederen sportstuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?